Anonymní hodnocení fotografií

  • E.B.E
    E.B.E
    23.02.2019 13:18
    Reaguje na KIV 14.05.2018 12:02:

    "No, v tom "jiném serveru" se komentáře i autoři komentářů, i úspěch v..." - zobrazit celý komentář

    Chceš slovní vysvětlení stupnice? Není problém.Jen se bojím, že ti k ničemu nebude, když se jimi nechceš řídit. (popis není můj, a ani prvně zveřejněn)
    1: Absolutní ztráta soudnosti, či vlastní sebereflexe
    2: Hodně slabá fotografie. Je potřeba se hodně učit
    3: Podprůměrná , ale použitelná fotografie. Jen je třeba hodně zlepšovat
    4: Průměrná fotka. Jako amatér se nemáte za co stydět.
    5: Hezká,obsahově,nebo i technicky dokonalá fotografie, ale pokud jsou jí podobné v tisících exemlpářích na každém serveru, víc dostat nemůže.
    6: špičková fotografie. Jen jí schází nějaká ta jedinečnost, vyjímečnost.
    7: vyjímečná a kreativní fotografie, která zaujme i na zdech věhlasných galerií

  • KIV
    KIV
    23.02.2019 14:39
    Reaguje na E.B.E 23.02.2019 13:18:

    "Chceš slovní vysvětlení stupnice? Není problém.Jen se bojím, že ti k ničemu..." - zobrazit celý komentář

    Tak jo, návrh je tu, jen ho trošku uhladit, protože je trošku moc zhurta, něco jako kdyby ve škole bylo vzadu na vysvětlení stupnice u pětky „Jsi holt blbec a blbcem zůstaneš“…. Jako tedy fakt to asi je, ale někdy i na pravdu musíš s žehličkou. Ale oceňuji snahu…
    Ono by to chtělo něco krátkého a oficiálního, tedy něco z „redakce“.
    Pak je pochopitelně druhá věc, trošku to začít používat…
    Tam jsou, jak všichni víme, dva malé zádrhele, s kterými by se muselo bagrem pohnout. „Kamarádšoft“ a „black list“.
    Tedy když opomenu třetí, tedy tohle, no, jak to nazvat ani nevím, třeba „peace!“ nebo „miluju vás fšechny“: https://www.fotoaparat.cz/fotogalerie/lide/76721/komentare-uzivatele/
    Tak jak to je, bez slovního popisu stupnice, bez omezení velikosti ignore/black listu, bez zveřejnění v každém osobním profilu seznamu koho má dotyčný na „s-listu“, tu vlastně jede hodnocení 5 až 7, což je vlastně „lajk“, „střední lajk“ a „super lajk“, nebo zavření fotky beze slov, což je „ne, nechci jít na tvůj ignore list“.
    Oficiální slovní stupnice, omezení IL na řekněme tři, případně oznámení v profilu koho má uživatel na BL, by pomohlo, trochu…

  • fialový poustevník
    fialový poustevník
    23.02.2019 14:46
    Reaguje na E.B.E 23.02.2019 13:18:

    "Chceš slovní vysvětlení stupnice? Není problém.Jen se bojím, že ti k ničemu..." - zobrazit celý komentář

    Krásná stupnice - nelze nic vytknout . Problém ale je že na mně opět někdo poslal na konkurenčním serveru Horáčka - tentokrát umocněného zdejším členem který si říká MSD . Zde se u mne nechytal - byl v ignore … A já se opět ptám ,, čím to je že čím méně toho někdo umí , tím raději diskutuje - ba dokonce se mstí i na konkurenčním serveru ? Minule má otázka byla kulantně zaobalená - leč odpověd mi nebyla dána. Ještě více minule - když jsem se snažil aby si dotyčný naplno užil jaké to je když se mu někdo jako jeho kamarádi přilepí na zadnici - bylo mi pohrozeno vyloučením . Dnes se znovu ptám - tentokrát ve fóru - čím to je že čím méně kdo umí , tím nejen raději diskutuje ale i dokonce se mstí . Vím že se nejedná pouze o jednoho člena - je vás vícero a já slibuji že dokud nedostanu uspokojivou odpověd zeptám se znovu. Neb toto je to co mě zajímá - čím to je že opět -úplně čerstvě na mě někdo poslal Horáčka i s Lsd / pardon - MSD - mně jen jeho obr. něco připomínají. / Děkuji za pozornost .

  • E.B.E
    E.B.E
    23.02.2019 14:53
    Reaguje na KIV 23.02.2019 14:39:

    "Tak jo, návrh je tu, jen ho trošku uhladit, protože je trošku moc zhurta,..." - zobrazit celý komentář

    Je mi jasný, že ode mne "brát" stupnici nikdo nebude. Ani jsem to nečekal. I když podle mě žádná potřeba není. Ani učitelé ve škole žádné vysvětlení stupnice nemají a nepotřebují. Přesto musí být normálnímu člověku jasný, že jedničku za diktát s dvanácti chybami dostat nemůže (proč tady na FA ano, nechápu) Další je nějaký čekání na redakci, jako by ona vyřešila vaše "chování"? Pokud chceš upřímě komentovat, hodnotit a tím i pomáhat, prostě to dělej a hotovo. Že tě dá někdo na BL ...no a? ...jeho mínus. Ale vymlouvat se a čekat na ostatní??? ...třeba se přidají další. A kdyby ne, můžeš mít čistý svědomí že nelezeš lidem do pozadí a těm, co to potřebují a čekají pomáháš. PS: V čem chceš popis stupnice uhlazovat? Nevidím nic urážlivého, ani nepochopitelného. Maximálně dovysvětlit průměrnou fotku. Což jsou pro mě všechny ty "kvalitní" zvířátka a krajinky, který tu označujete sedmičkama. Prostě klasická povedená průměrná fotka, co se tak "líbí" většině amatérů a neurazí ani v papírové verzi na zdi pokoje

  • E.B.E
    E.B.E
    23.02.2019 15:01
    Reaguje na fialový poustevník 23.02.2019 14:46:

    "Krásná stupnice - nelze nic vytknout . Problém ale je že na mně opět někdo..." - zobrazit celý komentář

    Asi bych neměl (po zkušenostech) reagovat. Ale pár slov napíšu. Jednak nevím, proč by na tebe měl někdo někoho posílat, ale hlavně nechápu, co to v tvém případě znamená. Jestli to, že ti někdo napíše upřímnej názor, nedej bože se najde ještě někdo další, pak bys měl zapřemýšlet nad vkládáním fotek kamkoli, kde to server umožňuje, ne li vyžaduje a založit si vlastní web, kde si budeš vystavovat fotky bez tohoto rizika a žít tak v domění, jak jsou dokonalé. A neodpovídej. Nemám, co bych víc dodal

  • fialový poustevník
    fialový poustevník
    23.02.2019 15:03
    Reaguje na E.B.E 23.02.2019 14:53:

    "Je mi jasný, že ode mne "brát" stupnici nikdo nebude. Ani jsem to nečekal...." - zobrazit celý komentář

    A když nestačí stupnice - zavolej na něj Horáčka ! Horáček - jaké má číslo ve stupnici ? Jaké číslo má pomsta Horáčkem ? To je zde nový pojem ! A jaké číslo má MSD ? Je za Horáčkem nebo před Horáčkem … Takže přátelé i nepřátelé - né 7 stupnu ale rovnou 9 . Horáček by měl zkratku H / neplést s výkalem / a MSD - MD - také nepěkné slovo … Klidně tu stupnici nechte otevřenou - možná že brzo najdete dalšího vhodného konfidenta !

  • E.B.E
    E.B.E
    23.02.2019 15:08
    Reaguje na fialový poustevník 23.02.2019 15:03:

    "A když nestačí stupnice - zavolej na něj Horáčka ! Horáček - jaké má číslo..." - zobrazit celý komentář

    Už ses vyblinkal? ...tak abys šel, pokud nemáš nic k tématu

  • fialový poustevník
    fialový poustevník
    23.02.2019 15:14
    Reaguje na E.B.E 23.02.2019 15:01:

    "Asi bych neměl (po zkušenostech) reagovat. Ale pár slov napíšu. Jednak..." - zobrazit celý komentář

    Jednou mi to sám ve vzteku přiznal. Znovu říkám vím že to není jen tvoje dílo . Ale vím že je to i tvoje dílo . Krásně tu diskutujete - všichni … Já otvírám debatu na téma ,, Něco shnilého je na FA ". Vždy když jsem měl s tebou problém - nebo s MSD - hned na mě udeřil Horáček . Nelíbilo se ti když jsem oduševněle komentoval každý tvůj krok - já ho měl za prdelí nejméně rok . Až při jedné velmi ostré konfrontaci do které se vložil tamní admin mi vše vytelil . Konečně jsem věděl jak to je. Nyní bych byl zticha … Přišli na mne oba dva. Jeden dělá blba / MSD / ten druhý jej poučuje a vysvětluje v čem je má fotka ledˇˇnáčka ,, Podle modré perutě kamaráde najdu tě " úplně špatná . Opět se ozval admin. Já nyní říkám - pokud se mi tito dva tví kámoši budou ozývat u mých obrázků , já se budu ozývat u tebe . Je to jasný ?

  • fialový poustevník
    fialový poustevník
    23.02.2019 15:20
    Reaguje na E.B.E 23.02.2019 15:08:

    "Už ses vyblinkal? ...tak abys šel, pokud nemáš nic k tématu..." - zobrazit celý komentář

    Já ti dám abych šel ! Koukám - tobě to stále nestačilo ty antitalente - kdybys přiznal jak to je vše by bylo jinak . Tady ve fóru budu všem občas připomínat co jsi zač. Hraješ si tu na ,, nefotícího kapitána " . Já dodávám že jsi i pěknej podrazák a hajzl . Na co nestačíš sám , zavoláš Horáčka . Tak ho rychle odvolej - nebo bude s tebou zle !

  • Dana Kovaľová
    Dana Kovaľová
    23.02.2019 15:38

    Jak dlouho ještě bude redakce trpět, tolerovat a případně zametat pod koberec nenávistné výlevy, napadání, osočování, vyvolávání flame a výhrůžky Fialového poustevníka, kterých se opakovaně dopouští pod fotkami i ve fóru? Redakci předem děkuji za odpověď.

Vkládání komentářů je uzamčeno.

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse