• Olympus CAMEDIA C-720 Ultra Zoom

    V průběhu září 2002 se na českém trhu objeví nástupce dvou magapixelového Olympusu C-700 UZ, a to Olympus C-720 UZ. "Dvacítka navíc" znamená tří megapixelový přístroj, kde hlavní zbraní je osminásobný optický zoom doplněný o třínásobný zoom digitální. Při celkové hmotnosti 315 gramů bude C-720 UZ nabízen za velmi zajímavou cenu - 19.490,- Kč. Kromě této krátké aktuality Vám již nyní nabízíme technické informace o C-720 UZ v sekci FotoTechnika, samozřejmostí bude v budoucnu i podrobný redakční test.

     0
  • Olympus CAMEDIA C-4000 Zoom

    Na přelomu srpna a září 2002 se na trhu objeví novinka společnosti Olympus, fotoaparát Olympus Camedia C-4000 Zoom. Tento čtyř megapixelový aparát je kromě výborných technických parametrů uveden taky za velmi zajímavou cenu - 21.490,- Kč. Kromě této krátké aktuality Vám již nyní nabízíme technické informace o C-4000 Zoom v sekci FotoTechnika, samozřejmostí bude v budoucnu i podrobný redakční test.

     0
  • Foveon X3 - inovace čipu CMOS

    Jen před pěti lety byla založena společnost Foveon Inc., která přichází se zásadní a zajímavou inovací CMOS čipu - každá z buněk je schopna samostatně vyhodnotit jas všech třech RGB složek spektra. A že se by se nemělo jednat jen o prototyp potvrzuje úmysl uvedení fotoaparátu Sigma SD9 právě s tímto čipem.

     0